Mentalisten Anthony Heads

Nu är det några år sedan, förmodligen kring tio år sedan jag träffade Anthony för första gången. Vi bodde i samma studenthus på Östermalm, studentskrapan på Körsbärsvägen. Jag roade mig med att festa och kasta modellflygplan från taket då vi inte hade föreläsningar. Anthony hade slutat plugga för länge sedan men han hade lyckats övertala våran hyresvärd att låta honom bo kvar. Hur han gjorde det har jag aldrig förstått…

Anthony skulle senare starta både kritikerrosade Stockholm Ghost Walk, Stockholm Murder Tours, jobba som säljchef på Djurönäset och en del andra spännande uppdrag. Nu har Anthony jobbat några år på sin senaste skapelse. Projektet heter Anden i Glaset och Anthony har bestämt sig för att köra all in med en stor show. Sist jag träffade honom lyckades han hypnotisera en kollega till mig och få honom att skratta okontrollerat på golvet. Det var kanske så han gjorde när han pratade med hyresvärden?

Hursom, om du inte redan har planer, så köp en biljetter till showen Anden i Glaset med Anthony Heads. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.